Постижения (Achievements)
Постижения (Achievements)
Понеже видях че няма такава тема, тук всеки може да пита каквото желае за ачивмънтите, или да се похвали.
Ето един, който чакам да мина с нетърпение.
Ето един, който чакам да мина с нетърпение.
Re: Achievements
Да, този ще е много интересен, само да не рипнеме на Белайл!
Re: Achievements
Преди седмица го минах, а заради бъговете с точките пак ми стои на 5990 - много дразни като не е кръгло
Re: Постижения (Achievements)
Днес успях да приключа участието си в Сезон 5 след завършен Раздел 4 (отключващ портрет и любимец)
Специални благодарности на всички, които помогнаха в рамките на тричасовото ми Сезонно пътешествие
Специални благодарности на всички, които помогнаха в рамките на тричасовото ми Сезонно пътешествие
Здравейте! Сезон 6 --- Conqueror Journey C O M P LE T E!!! Взехме сташа за по-малко от 1 ден игрално време! Успех на всички! ( P.S. Ако имате желание да вземете сташа + уникално готино знаме + банерче мога да Ви подготвя стратегия за оптимизиране на времето за постигане на целта).
Имах около 4400 убити с thorns гадини, така че трябваше около два часа да обикалям Fields of Misery, Ruins of Corvus и да постоя в The Royal Crypts, за да завърша това. Добре поне, че и на T7 белите моби падат от един удар.
След кратко търсене в Old Ruins да намеря "стария дневник", малко се озорих да намеря и House of Curios със скритите бележки на Adenah:
След кратко търсене в Old Ruins да намеря "стария дневник", малко се озорих да намеря и House of Curios със скритите бележки на Adenah:
Season 8 - Conqueror
Малко над 20 часа отидоха и този сезон, като изказвам специални благодарности на хората от клана, които винаги бяха готови да помагат
Good Reads
Good Reads - постижението за книжки от Act V
Беше ми останала една книжка, която съм търсил и преди, но без успех. Е, този път падна
Беше ми останала една книжка, която съм търсил и преди, но без успех. Е, този път падна
-
- Форумен приятел
- Клас: Ловец на демони
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Специални благодарности на Димчо и Alocer за BOSS MODE - беше напрегнато чакане в градо - 19мин и 30сек
-
- Форумен приятел
- Клас: Ловец на демони
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
И финал за 41ч и 37 мин. БЛАГОДАРЯ много на всички от клана - без вас нямаше да се справя този сезон! Другото което е втори път няма се хвана на хорото с монк - голяма мъка( поне за мен). С ДХ-то всичко си изпълнявах сам или поне на 95 процената. Здравей любима ера, Дом се връща