Noxifer написа:една от главните причини хора да играят на частни WoW сървъри е, че не им харесва сегашното състояние на играта
tERROR написа:Има пиратски сървъри защото играта е с месечни такси
Тука не говоря за това, че има хора, които са социално слаби и не могат да си позволят WoW, или хора, които просто не желаят да подкрепят Blizzard, или държат да са пирати ей така.
Aз говоря за това, че има поне 200 хиляди души, които искат официални сървъри на WoW на версия pre-TBC, демек Vanilla. Искат да плащат, но фирмата отказва да предостави услугата, която те искат да получат. Съответно тези хора си намират това, което искат на пиратските сървъри, а Blizzard не могат да претендират, че са ощетени, защото не предлагат vanilla content.
Kонкретно за себе си сега говоря, ако ми направят официален TBC или WotLK сървър -- отивам и играя.
tERROR написа:Ако пуснат WoW-a без такси някога тея "дето не им харесва играта" изведнъж ще им хареса
Демек да разбирам, че тебе какво искат над 200 хиляди души не те интересува и си склонен да им залепиш етикет "пирати".
tERROR написа:2 години на един експанд са повече от достатъчни. Освен това сегашното състояние на играта е най-доброто ок като е излязла.
Играта е тотален боклук от гледна точка itemization и PvP баланс.
Дори не ми се коментира Legion колко е счупен и малоумно направен, щото трябва да напиша книга.
tERROR написа:А сега по темата...
Според мен и безплатно да го пуснат Д2 от Близард наплив няма да има.
Tука просто си съчиняваш. Има някакъв приток от хора, колко точно не зная. Няколко души ми казаха едно и също -- "Primal Ancients" е била причината. Казах им, че вече са променени, но на тях вече им се играеше D2 и не ги интересуваше.
Вчера и оня ден видях за пръв път в D2 queue, демек опашка за създаване на игри. Не го видях само аз това.
Не знам на какво се дължи, но хора си има дори на non-ladder.
tERROR написа:Аз преди години от чиста фенщина си взех легално копие. Поиграхме малко и установих че не е така като го помня Д2
Ми не зная как ти конкретно го помниш, но аз лично не съм видял някаква разлика. Kaкво конкретно не беше така, както си го спомяш? Кажи, може да мога да помогна. Освен да си играл само 1.09 и сега 1.10 да ти е странно?
Не знам защо трябва да чета репликите на Джей Уилсън.
И той така говори, че "хората много грешно си спомнят Diablo II". Това е изключително забавно, защото до известен смисъл е вярно... и той е един от примерите:
https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20751705021
Линква corruption jewel и го обяснява, все едно става дума за нормален предмет създаден от разработчиците и едва ли не всички предмети са така, а не става дума за предмет създаден на editor...