Diablo сБИРАне
Diablo сБИРАне
Привет момци
Да питам има ли желаещи другата седмица да спретнеме среща в Сф.
Обикновенно се събираме в борисовата на езерото Ариана около обяд и мръдваме някъде в парка, където има студена бира и за ордьовър бира и после малко бира за десерт......хаха абе да се видиме, че времето най-накрая е по-нормално и позволява.
Ще се уточниме след понеделник, да видим кой как е свободен....всички са добре дошли.
Да питам има ли желаещи другата седмица да спретнеме среща в Сф.
Обикновенно се събираме в борисовата на езерото Ариана около обяд и мръдваме някъде в парка, където има студена бира и за ордьовър бира и после малко бира за десерт......хаха абе да се видиме, че времето най-накрая е по-нормално и позволява.
Ще се уточниме след понеделник, да видим кой как е свободен....всички са добре дошли.
Re: Форумна Среща
И аз съм за
Ще гледам да дойда и аз
Събота или Неделя? Как сте с времето?
За мен неделя е по-удобно, ако е по обяд. В събота мога след 14:30
Събота следобед съм свободен към 3-4 някъде. Неделя съм на кино, ма киното ще се нагласи според нашата среща, така че и аз съм за неделя по-скоро
Аз и събота и неделя ще съм free се очертава. Жорка.....трябва да звъннеме на хардкор хулиганите да преслушаме кой кога е свободен, но явно ще е за почивните дни
Добре, явно ще е по-удобно за всички да е неделя. Как ви се струва 14:00 на езерото Ариана?