Източник: redditЕфект: увеличава щетата с 20-30% за всеки легендарен предмет, изключвайки сетовите.
Така ще може да се съберат 240-360% допълнителен бонус щета.
Възможно име: Ancestors Legacy
Ще има тон нови билдове
Идеи и творби на феновете
Re: Идеи от феновете
Много добра идея за нов амулет:
Идеята е супер! Дано да има нещо в тази посока. Но според мен само с 1 амулет няма да се получи, защото повечето сетове дават освен Damage, и Damage Reduction, и Cooldown Reduction на много ключови умения и резистове и...аз очаквах следващите сетове да са "6 piece set bonus - you win the game"
Супер идея. Във всички игри на Близард има Custom опция и много бих се радвал ако видим и тук нещо такова, не е изключено да го има, но надали скоро.
Източник: redditПредставете си Blizzard да промени pet-овете, така че в отделно меню да се избира какво да събират:А ако можеше да конфигурираме:
- в момента те събират злато (Пач 2.4)
- имаме и гоблин, събиращ бели предмети
- Gems
- Death's Breath
- Forgotten Soul
- Легендарни или Сет-предмети ...
Аз си мислех за предмет, който директно да ти разглобява бели/сини/жълти предмети още в инвентара, но ако е идея за pet ще е още по-удобно
Подобни промени от тип Quality of Life (QoL) са добре дошли. Съмнява ме да е чак толкова трудно за имплементация, при условие че вече гадините може да събират злато (а гоблинът вдига бели предмети). Най-бавната част при рифтене ми е да събирам DB, например, което е си спиране + досадно кликане
Нещо, което много липсва от D2 - бърза смяна на екипировка
Като знахар имам 5 героя за: support, Carnevil, Jade, Helltooth и Angry chicken. Всеки изисква различна екипировка и умения. Запомнянето на всичко това е досадно, а смяната им, включително легендарните камъни, отнема повече време от затваряне на рифт.
Нуждаем се от склад за брони или нещо подобно, така че бързо да запаметяваме и сменяме различни билдове. Да не споменаваме, че изборът на легендарни камъни би трябвало да става в куба или по сходен начин.
Armor Racks
Най-желаното нещо в D3 - Armor Racks - място за съхранение на екипировка и умения, елиминиращо нуждата от правене на нови герои за бързо превключване на build-ове:
Източник: @MonstrousD3
Източник: @MonstrousD3
Красота... а дано!