Кубът на Канай
- SvettStark
- Потребител
- Клас: Варварин
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Re: Кубът на Канай
Сега сигурно се спуквате от игране нали нали зззз А аз тука се мъча на работа.Играе ми се 2 невиждам :Д А и с моя Wi-Fi в квартирата много ми сече...Успешен лов !
Поздрави Светт
Поздрави Светт
- SvettStark
- Потребител
- Контакти:
С този куб няма да се разберем.....Снощи отидох до куба сложих си фурнасе вътре,избрах първата рецепта,сложих материалите счупих го и след това незнам как да сложа на моя меч силата от фурнаса..... Уникален тъпан съм...:Д моля помогнете ми как да работя с куба!!
До тук си процедирал правилно. Цъкаш на големите сиви (и празни) слотове под куба и ти се появяват вариантите за съответния слот - оръжия (и off-hand), брони и бижута
- SvettStark
- Потребител
- Контакти:
После като счупих фурнаса сложих моя Булкатос в куба сложих пак материалите вътре,избрах отдоло на оръжията фурнаса умението му и след това изредих всички рецепти,но нито една несработи? Защо и аз незнам!Dimcho написа:До тук си процедирал правилно. Цъкаш на големите сиви (и празни) слотове под куба и ти се появяват вариантите за съответния слот - оръжия (и off-hand), брони и бижута
Може да извличаш само легендарни сили, т.е. предметът трябва да има свойство с оранжев цвят
За атакуващите соло в Сезон 4 - може да си направите при ковача специален предмет за помощниците, а с куба да ги завъртите до легендарни за безсмъртие (за комбо с Unity)
Източник: reddit
Източник: reddit
- SvettStark
- Потребител
- Контакти:
Безсмъртен да си Димчо това е много добра идея!!!Токена чакам и Юнити!Меча за замразяжане ми падна още на 1вия Грифт
Добавено: Cube Quick Reference