Monk season 2 GR50+ solo build
Monk season 2 GR50+ solo build
Следващия билд е за всички монаси в сезон 2, които смятат да атакуват ГР соло ладера
БИЛДА
ГР52 пример:
БИЛДА
ГР52 пример:
Re: Monk season 2 GR50+ solo build
С този вариация се правят по-високи GR
http://www.diablofans.com/builds/52770- ... monk-2-1-2
Готов съм да се обзаложа, че Hax и Quinn с тях са направили 53+
http://www.diablofans.com/builds/52770- ... monk-2-1-2
Готов съм да се обзаложа, че Hax и Quinn с тях са направили 53+
Изгледах видеото много внимателно. Лошото е, че конзолните билдове са една идея по-добри заради отсъствието на сървъри, лаг и т.н. Кръвта никаде не мърда в цялото клипче, и това му позволява да седи спокойно с TR в мелето , което е невъзможно на PC версията.
Поне това ми казва опита от високите ГР партита(дори и макросите не могат да компенсират лага от сървър), защото там дори хилядна от секундата е достатъчна да стопи монах в меле.
Иначе с TR+мантрата е нормално да има по-висок демидж, отколкото с даша. За момента близз обаче няма да ни позволят да направиме подобен висок ГР с такъв билд на PC версията За жалост!
Поне така мисля аз.
edit: току що излезе билда на HAX за 54ГР в момента ЦЪК
Active Skills
Exploding Palm - Impending Doom
Deadly Reach - Foresight
Serenity - Ascension
Epiphany - Insight
Blinding Flash - Faith in the Light
Wave of Light - Shattering Light
Passive Skills
Relentless Assault
Seize the Initiative
Combination Strike
Beacon of Ytar
Поне това ми казва опита от високите ГР партита(дори и макросите не могат да компенсират лага от сървър), защото там дори хилядна от секундата е достатъчна да стопи монах в меле.
Иначе с TR+мантрата е нормално да има по-висок демидж, отколкото с даша. За момента близз обаче няма да ни позволят да направиме подобен висок ГР с такъв билд на PC версията За жалост!
Поне така мисля аз.
edit: току що излезе билда на HAX за 54ГР в момента ЦЪК
Active Skills
Exploding Palm - Impending Doom
Deadly Reach - Foresight
Serenity - Ascension
Epiphany - Insight
Blinding Flash - Faith in the Light
Wave of Light - Shattering Light
Passive Skills
Relentless Assault
Seize the Initiative
Combination Strike
Beacon of Ytar
Това е трол билда на HAX Не мисля, че преди края на сезона ще покаже истинският си билд. Най-малкото заради ботушките, на които има TR skill dmg
Иначе да, на конзола е по-лесно. НО! Пробвах лично билда, и с/о LTK чисти малко по-бавно trash, но RG мре дост по-бързо. Нямам му items, иначе има доста потенциал във билда(до след 10 дни:D)
Иначе да, на конзола е по-лесно. НО! Пробвах лично билда, и с/о LTK чисти малко по-бавно trash, но RG мре дост по-бързо. Нямам му items, иначе има доста потенциал във билда(до след 10 дни:D)
И аз се усъмних да не е трол билд, но ще видиме накрая... 100% ще излезе с някой перфектен рифт с добро денсити и пилони за боса, както и Stonesinger заради кръвта или Saxtris заради плам демиджа от трашовете.
TR на ботушките определено е подсказване
TR на ботушките определено е подсказване
Вчера точно когато удари 53 говорихме за билда .... каза че няма определен защото не чувства нещо кой знае колко значимо в Dps-a си. За разлика от Quin ... Hax има много смотан геър и е едва ~ 740 парагон което говори за класата му. Понеже съм част от клана няма да издавам много хехехе толкова от мен ако има нещо на лично.
Мога да пожелая само повече и повече българи да влезнат в WQW клана И аз съм на мнение, че Hax е по-добър като играч от Quinn, интересно мие само дали от ZE някой щенаправи нещо интересно при монасите.Shivachev написа:Вчера точно когато удари 53 говорихме за билда .... каза че няма определен защото не чувства нещо кой знае колко значимо в Dps-a си. За разлика от Quin ... Hax има много смотан геър и е едва ~ 740 парагон което говори за класата му. Понеже съм част от клана няма да издавам много хехехе толкова от мен ако има нещо на лично.
Обърках се вместо 54 написах 53 в първият ми коментар хаха . От ZE не мисля че ще има някой който да застраши класацията дори и в топ 10 да влезе, понеже при тях се играе повече на парти и с други различни герой като барб например. До края на сезона очаквам GR 55 затворен от един от тях. Повече симпатизирам на Quin, но съм за Hax .... a aз си оставам с моето соло 47 което е преди достааа време и не ми се занимава да правя Key да го подобрявам иначе геър си имам за много повече от 47 само да имах някво по различно PC от това в момента ... Поздрави на всички и успех.
Ако все пак ти се правят ключове, ще ударим рамо, на мен примерно ми трябват няколко 48-49, че свършиха, а по-големите ми идват вече дебели
Митак ще правиш 49 соло на хънтъра ли? Давай момче