Обща дискусия за Варварите
Re: Обща дискусия за Варварите
Хубавите билдове за барб в 2.3 (от diablofans)
Barb Speed T10 Whirlwind/Furious Charge Build
Insane 255% Move Speed Barb - Whirilwind Speed Farm Build
100% Crit Hota Barb Build (With Rank #1 Grift 72 Clear)
Zdps Barb and 2.3 ptr Community Buff is Back
Barb Group Grift 70+ Build (Whirlwind zdps) w/ Rank#1 GR 72 - 2 Player Clear
Season 4 Starter Barb Build
Barb Speed T10 Whirlwind/Furious Charge Build
Insane 255% Move Speed Barb - Whirilwind Speed Farm Build
100% Crit Hota Barb Build (With Rank #1 Grift 72 Clear)
Zdps Barb and 2.3 ptr Community Buff is Back
Barb Group Grift 70+ Build (Whirlwind zdps) w/ Rank#1 GR 72 - 2 Player Clear
Season 4 Starter Barb Build
Темата с актуалните билдове за Варвари е обновена, като са добавени малко (полезни) коментари и модификации (според целите).
Накратко от тестовете ми тези дни (само с барб): идеален в бързите обиколки за материал и юбери, а в големите рифтове е истинско чудовище (с HotA бие малки и големи, а с WW гази още по-бързо trash-а)
Накратко от тестовете ми тези дни (само с барб): идеален в бързите обиколки за материал и юбери, а в големите рифтове е истинско чудовище (с HotA бие малки и големи, а с WW гази още по-бързо trash-а)
Димчо, можеш ли да ми покажеш точно билда за барб и съпорт монк -2ки.
Монка ми е ясен, но се чудя има ли нещо специфично в барба. Ейто тоя барб какъв му е билда ме интересува.
Монка ми е ясен, но се чудя има ли нещо специфично в барба. Ейто тоя барб какъв му е билда ме интересува.
Да позная билд по анимацията покрай друг герой - nice Съдейки по видеото, едва ли е много по-различен от груповия с HotA (виждат се Charge, HotA, War Cry, WotB и CatA, като остава последен шаут - BR или TSh).
Тествах го тези дни с различни HF-амулети, макар и без древен чук (от 30 опита в куба с "Hope of Cain" не падна). Специално за hardcore бих препоръчал вместо Weapon Master да се ползва Superstition - определено ще държи повече на бой, а Fury винаги има в излишък (3-те варвари бият като откачени). Казах и вече за Strongarm вместо Leoric - когато сте здрави, това са 30% повече щета (тук с благодарности и към vlaadko) вместо 23% живот.
И още нещо: дори в някой предмет да липсва CC (каска например, както е при мен сега), шансът при HotA се увеличава с 1% за всеки 5 Fury, така че компенсирайте от него
Тествах го тези дни с различни HF-амулети, макар и без древен чук (от 30 опита в куба с "Hope of Cain" не падна). Специално за hardcore бих препоръчал вместо Weapon Master да се ползва Superstition - определено ще държи повече на бой, а Fury винаги има в излишък (3-те варвари бият като откачени). Казах и вече за Strongarm вместо Leoric - когато сте здрави, това са 30% повече щета (тук с благодарности и към vlaadko) вместо 23% живот.
И още нещо: дори в някой предмет да липсва CC (каска например, както е при мен сега), шансът при HotA се увеличава с 1% за всеки 5 Fury, така че компенсирайте от него
Че аз мога бре....даже освен билда мога да ти кажа какви са роловете на всеки итемDimcho написа:Да позная билд по анимацията покрай друг герой - nice
Мислех си дали го няма някъде готов билда, че не съм запознат с барба и не съм се ровил за него.
- SvettStark
- Потребител
- Клас: Варварин
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Съжалявам че немога да преведа страницата на БГ,но за тези които разбират Английски прочетете за SS билда.Само положителни неща,защото има хора в гилда които не ми вятват че критвам такива числа е заповядайте
SS 1 bil crits
SS 1 bil crits
Както няколко пъти предупредихме, MHM е ... бот - копира билдове за да ги пуска и обира лайкове, а обясненията му са крайно съмнителни.
Принципно SS-build е ok, ясно е колко здраво критва, дори скалъпеният вариант горе За момента обаче HotA-build се справя по-добре - не само в група, а и на solo. Ако остане време днес, ще прегледам коментарите и ще го добавя към вариантите.
Пак казвам - build-ът е приличен, просто има по-добри. И понеже мерим критове - с HotA и обикновен чук бия по 10-12 милиарда максимум (с древен чук ще са повече)
Принципно SS-build е ok, ясно е колко здраво критва, дори скалъпеният вариант горе За момента обаче HotA-build се справя по-добре - не само в група, а и на solo. Ако остане време днес, ще прегледам коментарите и ще го добавя към вариантите.
Пак казвам - build-ът е приличен, просто има по-добри. И понеже мерим критове - с HotA и обикновен чук бия по 10-12 милиарда максимум (с древен чук ще са повече)
- SvettStark
- Потребител
- Клас: Варварин
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Имам всичко за HotA обаче нещо не ме кефи защото трябва да си им в меле рандже,а с този билд не ме доближават.Неказвам че Слама е най-добрия,аз лично събирам за Въртележка,но се дразня че постват теми само за ДХ или Монк а нищо за Варварите,които лично аз обожавам и ще се мъча с всичка сила да чета от Английските сайтове и да превеждам за нашите момчета.Нищо че не ги разбирам,като нашите хард коре играчи искам да дам нещо и от мен!
Приятен ден Светт
Приятен ден Светт
Темата за варварите тепърва ще расте, както и интересът към класа Все пак този сезон са в доста добра позиция, което искрено ме радва, понеже са ми любимци.
Колкото до останалите герои - до към GR 60 ще издържат всички без проблем, което поне в Ера 4 ми се струва като прилично ниво за група в ранните дни на пача (дори 1 или 2-ма да са по-слаби). По-късно, след вдигане на камъните около 65-70, тази граница ще се увеличи.
Тествайте и споделяйте на воля всякакви варианти
Edit: темата с билдове е обновена с Exp-SS вариант
Edit: Chainer е събрал билдовете (+ допълнителен за exp) в тази тема
Колкото до останалите герои - до към GR 60 ще издържат всички без проблем, което поне в Ера 4 ми се струва като прилично ниво за група в ранните дни на пача (дори 1 или 2-ма да са по-слаби). По-късно, след вдигане на камъните около 65-70, тази граница ще се увеличи.
Тествайте и споделяйте на воля всякакви варианти
Edit: темата с билдове е обновена с Exp-SS вариант
Edit: Chainer е събрал билдовете (+ допълнителен за exp) в тази тема
Ето 3 доста детайлни ръководства за варварите и ползваните им builds: