Обща дискусия за Варварите
Re: Обща дискусия за Варварите
На този 95% от абонатите му са разни тотални кежуъли без никакво въображение, иначе не вижам как събира по толкова лайкове за изкопираните му билдове, които той променя и фактически разваля
Иначе лошо няма да има такъв кежуъл контингент от хора, той Михаил към тях се стреми.
Иначе лошо няма да има такъв кежуъл контингент от хора, той Михаил към тях се стреми.
Когато огън завали от небесата, човечеството ще пожъне това, което е посяло.
Мда, и му ръкопляскат колко як билд е направил.Orendist написа:На този 95% от абонатите му са разни тотални кежуъли без никакво въображение, иначе не вижам как събира по толкова лайкове за изкопираните му билдове, които той променя и фактически разваля
Принципно бих го hate-нал още, но поне едно нещо прави - споделя информация, макар и прибързано (точно в борбата си за лайкове), за което заслужава признателност (макар и по-малка)
По горната логика, ето и един "авторки" от мен: 2.3 - 6WW/2BK - fast T10 & exp - стандартен 6WW/2BK с F&R, подсилен от фурна, бързите гащи и зодиак. Би трябвало да става и за бързи GR, но там ще е според задължението - single target (където блести HotA) или trash killer (където си трябва WW или SS).
По горната логика, ето и един "авторки" от мен: 2.3 - 6WW/2BK - fast T10 & exp - стандартен 6WW/2BK с F&R, подсилен от фурна, бързите гащи и зодиак. Би трябвало да става и за бързи GR, но там ще е според задължението - single target (където блести HotA) или trash killer (където си трябва WW или SS).
ХОТА е много добър за бързи рифтове точно защото гледаш и търсиш само елитите и големите групи мобове, а ако целта ти е висок ГР и трябва да утрепеш всичко WW блести доста.
Спор няма - HotA отнася елити. Обаче и по-бавно презарежда WotB (в комбо с IK). При WW/BK + Charge просто се минава през всичко с WW и се стрелваме до следващата група с Charge, активирайки бонусите от F&R, което компенсира мощния удар.
Ако в оставащите часове няма нърфене, ще има приятно разнообразие от билдове за всякакви цели, а уеднаквяването на босовете ще е голям плюс, защото няма да гоним само Stonesinger, ако искаме място в класирането.
Ако в оставащите часове няма нърфене, ще има приятно разнообразие от билдове за всякакви цели, а уеднаквяването на босовете ще е голям плюс, защото няма да гоним само Stonesinger, ако искаме място в класирането.
На ПТР-а опитите ми с НоtA се оказаха пълен провал, което ме издразни много. Все пак гледах класирането и последно №1 беше именно барб на хота. Пробвах всякакви варианти - файер, лайтинг, колд... гледах клипове как играят хората... обаче нищо. ГР55 не можах да мина дори.
Най-добре ми се получи SS-билда на колд - ГР56.
Най-добре ми се получи SS-билда на колд - ГР56.
Чукчето за HotA е чуден предмет, но все пак самият skill харчи малко бавно Fury, а и удря в малка област. При SS положението е по-добре откъм Area Damage, но пък идва леко бавен за изразходване на Fury. А ако ресурс не се хаби достатъчно бързо ... четворен IK-бонус се ползва с по-малък успех.
И все пак, HotA има една от най-приятните анимации сред уменията на варварите (поне за мен)
И все пак, HotA има една от най-приятните анимации сред уменията на варварите (поне за мен)
С пасивката BoB-K нямах никакви грижи с 4-ия IК-бонус, както на HotA, така и на SS. Падна ми се на амулет.
И на мен ми харесва анимацията на HotA обаче щеше да ми харесва повече, ако оръжието участваше в нея, вместо да стои на гърба на барба Примерно както оръжието е включено в анимацията на SS.
И на мен ми харесва анимацията на HotA обаче щеше да ми харесва повече, ако оръжието участваше в нея, вместо да стои на гърба на барба Примерно както оръжието е включено в анимацията на SS.
Ще споделя впечатления от ХОТА този сезон, тъй като главно ще играя барб Разбира и ДХ, но по-натам. Гледам вече да си разнообразявам играта с 2 героя, като единия задължително е ДХ.
Добре се получават нещата с барба засега. С пач 2.3 се появяват 3 равностойни билда (поне според соло постиженията в ПТР-а на несезон. В сезонната класация изцяло доминираше настоящия WW билд с двата зелени могъщи меча). Сега ще имаме WW в поне три разновидности, HotA и SS. Също очаквам (надявам се) да се появи и нещо интересно и забавно само с легендарен гиър, тоест - без сет бонуси. За фарм на Т10 имам предвид.
Сезон 4 ще играя с монк, че да имам разнообразие с 2 героя.
Сезон 4 ще играя с монк, че да имам разнообразие с 2 героя.