Diablo 3 - Обща тема за конзолната версия
Diablo 3 - Обща тема за конзолната версия
Мисля че е редно да има и една такава тема, защото има и БГ играчи, които играят на конзоли, особено сега със сезоните.
Тук може да се поства всички свързано с конзолата версия на Диабло 3.
И да започна с едно клипче и малко инфо.
Оказва се, че на конзолната версия като влезнеш в парти с герои по-висок левел от твоя ( в случая 70, а аз 0), играта един вид "изравнява" силите и добавя мейн статове към вашия герой. Ето и какво имам в предвид:
Та, това се нарича Apprentice Mode
както виждате имам добавени 3696 Dex + 3686 Vit + 157K DPS ( оръжието ми дефолтното с 3.00 дпс)
Интересно като цяло, и това за вдигане на Хардкор герои е супер, защото няма как да се мре и си ходиш с групата да събираш опит на воля.
Друго което ми направи впечатление - страшно бързо се вдига терой от 0-70, буквално за 2 рифта на Т6, без предмети, а партито са по 200 парагоня, тосет бие се нормално.
Re: Diablo 3 - Обща тема за конзолната версия
Доволен съм.....вече мога да бууствам и на ХК и на СК.
А какво означават тия трофеи и как се печелят? Един друг приеятел почна да цъка на PS4 и вика, че повече го кефи така.
Всяка игра има различни трофей за PlayStation....и накрая като ги вземеш всички получаваш най-трудния трофей...а именно Collect all other trophies....накратко ВСИЧКОbamzelot написа:А какво означават тия трофеи и как се печелят? Един друг приеятел почна да цъка на PS4 и вика, че повече го кефи така.
Иначе и аз я почнах играта от сезон 10 на ПС4 и мога с ръка на сърцето да кажа, че е много по-добре от PC....а там имам над 5000 часа и знам какво говоря. Жената и тя за**а PC версията и е на конзола също. Абе да си цъкаш на диваная с безжичен джойстик, и да не се занимаваш с настройки на видеокарти и тъпотий за да върви по-гладко е безценно. Pure gaming. Тези дни мислех да звъня на figo от клана да го юркам да минава и той на конзола.....да заформяме група вече....определено препоръчвам с 2 ръце. А и сега има много добра оферта за конзола с 2 дежойстика за 499лв. Просто е чук оферта.
Diablo III: Greater Eternal Collection
Diablo III: Greater Eternal Collection - с нови предмети за Nintendo