С кой клас ще започнете Пач 2.2?
С кой клас ще започнете Пач 2.2?
Гласувайте в новата анкета
Re: Анкета: С кой клас ще започнете Пач 2.2?
Ще се престраша и да коментирам даже Мисля да започна с варварин, защото винаги ми е бил любим клас, макар доста съм го изоставил напоследък, най-вече поради по-слабото му участие в грифт.
здравейте сте започна с Барб и Крус мн лесно сте ги обличам един друг .Барба за т6 и бързи гр . Круса големи гр + триалс
Разбира се, че с варварина След него ще разгледам какво е станало с монка. За мен Диабло е = на барб!!!!
Определено ми писна да играя с определен вид герой. Може би , пак с демона ще почна но ми се играе с уйч доктора или сокресора. Определено някой класове не са толкова рентабилни , но какво да се прави. Ако все пак партито и на вече клана сме задружни , мисля , че не би бил кой знае какъв проблем да се носи един човек в партито. Все пак играта трябва да ни носи и малко удоволствие , а не само бързи рифтове и супер Г рифове 60+
Очаквано Барба ще е може би най-играния, но очаквам и Уизарда да се намести доста добре в сметките на хората. Аз лично за първи път от Ванилата ще изневеря на моя клас и ще започна с Барб. Причината не е, че ще чисти високите Г рифтс, причината е, че ми домъчня за Въртележката. Просто като я тествах в ПТР се върнах в добрите стари времена във Ванилата, където се въртяхме през цялата карта. Това ме кара да играя барб. Разбира се ще си развъртя и ДХ-то (който ме знае, знае че няма как да мина без него), но първо ще почна с Барб.
Тук Дидо ще може да се включи със съвети, като един пример за верен на варварите играч
Съвет: Събирате Фул ИК Сет + Фул Wrath of the Wastes сет. Слагате 5 парчета Wrath + 3 парчета ИК.(с оръжието), слагате един SKull grasp за Т6. За Г рифтс юнити + Рорг. WW % dmg ботуши + оръжие(оти може). Готови сте за новия барб
Борбата м/у двата сета я има дали да е 5 парчета ИК или 5 парчета Waste. Ще се види в последствие, но и двата варианта чистят 55+
Още един вариант има с ИК сет + 2-те нови оръжия Бул Катос. Но това по-скоро за бързи Т6-ци
А и да, за ХК слагайте само Диаманти, че ще берете гроздето без резисти
П.П. Има още два билда за Барба в новия пач, но за тях ще видим какво ще се измисли.
Hammer build
Seismic slam - което се очертава да е за парти 4 човека и 2 барба да го играят dmg dealers, но няма да е по-добре от 2 хънтъра или Уиза (освен ако не нърфнат тежко и Уиза).
Борбата м/у двата сета я има дали да е 5 парчета ИК или 5 парчета Waste. Ще се види в последствие, но и двата варианта чистят 55+
Още един вариант има с ИК сет + 2-те нови оръжия Бул Катос. Но това по-скоро за бързи Т6-ци
А и да, за ХК слагайте само Диаманти, че ще берете гроздето без резисти
П.П. Има още два билда за Барба в новия пач, но за тях ще видим какво ще се измисли.
Hammer build
Seismic slam - което се очертава да е за парти 4 човека и 2 барба да го играят dmg dealers, но няма да е по-добре от 2 хънтъра или Уиза (освен ако не нърфнат тежко и Уиза).
- FolTheReaper
- Редовен потребител
- Клас: Магьосник
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Wizard RUlZz
Димчо, след две седмици се прибирам в България и направо ще го изкъртя Д3-то