Какви са целите Ви за Сезон 7?
Какви са целите Ви за Сезон 7?
Статистика). Постиженията в GR също се увеличават. Естествено, има и проблеми като този с Firebird, както и липсата на повече нови неща.
Какво очаквате от сезона и какъв е планът за действие - коментирайте тук
Сезонът започна преди 10 дни, а парагоните на някои играчи вече доближават 1000 (Какво очаквате от сезона и какъв е планът за действие - коментирайте тук
Re: Какви са целите Ви за Сезон 7?
изпята песен и аз се превръщам в хейтър като половината коментатори тук Rip Rip Rip
един мой приятел казваше хубаво беше ,но добре че си отиде
един мой приятел казваше хубаво беше ,но добре че си отиде
Хич не ми се и занимава да играя още един сезон с dps-магове Та от мен един тлъст "пас" за С7, а в ерата може да пофармя малко ключове/DB, та да имам за по-добри D3-времена
Целта е изпълнена другия сезон пак
Планираме високи места на лидърборда във всички списъци. Засега ни се получава до топ 100. Имаме и една 7ма позиция Като цяло съм доволен засега. И да, винаги е имало разочаровани и винаги ще има
Аз мисля да взема stash-а тази седмица и да помагам на останалите с boost-ване. Ако пък ми остане повече време, може да се помъча и за Guardian (ще ми е за сефте) и евентуално за някакво много скромно място в соло-класацията
Приключихте ли със сезона след взимането на stash-a или още се занимавате? За мен мисията вече е изпълнена, но ако някой има нужда от boost, ще помагам
Приключих с целите за сезон 7 . Чакаме сезон 8 , а там все още май нищо не се знае.
Мислех си да бутам за Guardian, но в Сезона имам точно 3 гема (които са ми най-високите като цяло) и трябва да жертвам един, за да го завърша...отделно Т13 за 4 минути не успявам да го направя, така че...май приключих
То и аз се бях надъхал в началото да бутам за Guardian, но се изисква доста повече време и отдаденост, които по-скоро бих вложил в друго начинание. Чакам си обаче трансмога за козия крак, та да си го ползвам и с другите герои