Пач 2.4.1 донесе нови козметични предмети, сред които нови животинки, знамена и крила. Похвалете се тук с някои от спечелените награди
Крила, знамена, зверчета (козметични награди)
Крила, знамена, зверчета (козметични награди)
" Всичко е въпрос на гледна точка"
>>>ЦЪК<<<
гадинки и флаг
След като почти изтървах Ера 6, както и всички menagerist-гоблини в нея, преди няколко дни тръгнах с ловеца да диря зверчета. Намерих няколко от малките сладури, като колегата Fight ни привика за един от гоблините:
А с пускането на Пач 2.4.2, открих и новия-стар pennant - Harvest (Act II - Stinging Winds)
-
- Форумен приятел
- Клас: Ловец на демони
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Re: Крила, знамена, зверчета (козметични награди)
УУу много арна стана Петрана с новия трансмог който дава новия гем и разбира се милка е с мен
Само сатър от Бучър ѝ липсва
От известно време се опитвам да изфармя Cosmic Wings, но е пълен абсурд, ако не си в някакво голямо community. Шансът да ти падне Rainbow Goblin е някъде окол 3.5% май (от всички гоблини общо), а дори и като ти падне такъв, щом шанса вътре да имаш Princess Lilian е 0.5%...май ще си преусмисля приоритетите
Иначе има една недомислица на Transmog-овете, които са от Mysterious Chests - не се прехвърлят в нов сезон, когато започнеш. Т.е. ако играеш предимно Season няма особен смисъл да ги търсиш, защото ще играеш с тях до края на сезона...след това ще си седят в ерата. (И за жалост не се прехвърлят от SC на Hardcore
П.с. да благодаря на Dimcho, че ми прехвърли всичките му Transmog-ове
Иначе има една недомислица на Transmog-овете, които са от Mysterious Chests - не се прехвърлят в нов сезон, когато започнеш. Т.е. ако играеш предимно Season няма особен смисъл да ги търсиш, защото ще играеш с тях до края на сезона...след това ще си седят в ерата. (И за жалост не се прехвърлят от SC на Hardcore
П.с. да благодаря на Dimcho, че ми прехвърли всичките му Transmog-ове
Trag'oul Wings
След два часа гонене на елити на Т6 и едно Бързо баунти с Diablo, успях да взема крилата