Warframe

Интересувате се и от други игри - споделете тук.
Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2270
Контакти:

Warframe

Мнение#1 » 01 яну 2018, 13:26

Warframe
Ninjas Play freeЩе направя едно мини-ревю за играта, която цъкам вече от 50 дни.

Накратко

Играта е free-to-play cooperative third-person shooter, разработена от Digital Extremes, с поддръжка за Windows, PS4 и Xbox One.

Вие контролирате космически нинджи, наричани "тено" (tenno), а чрез различни мисии си проправяте пътя из галактиката, събирайки ресурси и части за предмети, с които засилвате героя и оръжията си. Винаги има какво да се прави, а разнообразието е толкова голямо, колкото и отлично поддържаното wiki на играта.

За начинаещи

  • Може да прочетете официалния Quick Start Guide
  • Няма нужда да вложите дори стотинка, всичко необходимо може да си набавите чрез игра. Все пак, ако ви допадне, купете малко платина (валута в играта) - в подкрепа на разработчиците.
  • Ако имате приятел, който играе, станете му "реферал" или използвайте този link. Ще получите приятен седмичен booster за опит, който е много полезен.
  • Изберете си герой от 3-те стартови и оръжия за него, като бих препоръчал Excalibur или Volt с Mk-1 Braton - все пак играта е shooter.
  • Напредвайки по началния quest, ще се запознаете с основните неща в играта.
  • Всяко оръжие и фрейм си имат нива до 30, които се вдигат с трупането на опит, а екипирайки ги с модове се подсилват допълнително.
  • Всички конфигурации от модове за оръжие и фрейм се запазват и може бързо и лесно да превключвате между различните варианти. Самите модове се преизползват, т.е. вече качените може да сложите на друго място.
  • В играта има огромен арсенал от оръжия, които може да си направите, събирайки компонентите им от различни мисии.
  • Има над 30 различни героя (фрейма), с които може да се сдобиете изпълнявайки различни задачи, събирайки частите им (или с покупка от market-а с платина).
  • От скоро играта предлага и голяма отворена област, където се изпълняват друг тип мисии - bountie, а може просто да си тичате, събирате ресурси, изпълнявате мини-мисии или дори да ловите риба.

Ако искате да разнообразите малко Diablo 3 с друг жанр, горещо препоръчвам именно тази игра ;)
Потребителски аватар
MVP
tERROR
Мнения: 400
Контакти:

Re: Warframe

Мнение#2 » 02 яну 2018, 11:52

Преди месец я цъкахме много ама нещо я позабравихме даже клан имаме MafiaBG ако някой има желание за игра да пише ще вляза да поразцъкам :)
steam и в играта -> tERROR6239
Изображение

Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2270
Контакти:

Re: Warframe

Мнение#3 » 03 яну 2018, 10:52

За разлика от D3, тук кланът е много по-развит като концепция. Хората влагат много ресурси за различни изследвания, от които членовете може да си купуват blueprints за фреймове, оръжия и други полезни предмети. Всички може да допринасят с нещо за развитието на клана си. Самите кланове пък се делят на нива според броя на членовете, а отделно може да се групират и в алианси.

Върни се в “Други игри”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост