Повече от един възможен край който зависи от това какви решения си взимал в процеса на играта (тип Mass Effect).
Сборна тема за игри
Re: Сборна тема за игри
Точно превъртях Prey страхотна е! Историята е на ниво няма толква ребуси като първата част но на места доста ще ви поизпоти и края е непредсказуем.
Играта е страхотна препоръчвам я на всеки.
Втори затворен Алфа тест ще се проведе от 14 до 19 март.
Изгледах тези трейлъри на бъдещи игри и смея да твърдя че киното в най-скоро време ще загине, като реален продукт и ще се превърне единствено в документалистика...
Уникални трейлъри на игри, които ще излезнат следващите 1-2 години:
За самият геймплей на игрите не съм сигурен дали ще е читав, но CG е уникално - дори BLIZZARD са далече назад от някой от тези игри!
Уникални трейлъри на игри, които ще излезнат следващите 1-2 години:
За самият геймплей на игрите не съм сигурен дали ще е читав, но CG е уникално - дори BLIZZARD са далече назад от някой от тези игри!
Ми те Близард са назад от всички нови игри вече. Колкото за филмите не мисля че ще бъдат изместени от игрите. Първо игрите изискват страшно много ресурси за подкарването им (HDD,video memory,cpu) не всеки може да си го позволи. Второ изискват време много повече от един филм не всеки ма толква свободно време. И трето най-важното изискват да ги играеш изискват умения които не всеки притежава. Докато на филма седиш и релаксираш на игрите трябва да се поизпотиш понякога или да вкараш малко мозъчна дейност.
Освен това CG първо го измислят и прилагат в филмите после в игрите.
Освен това CG първо го измислят и прилагат в филмите после в игрите.
Излезе последната 19 кола подарък в Crew 2:
Който не си е направил ачивмънтите за подаръците има време до премиерата на Crew 2.
Малко геймплей:
Обобщено какво се случи с жанра. Доста е сходно с това което се случва и с Диабло.
Убисофт протекоха. Третата игра която трябва да излезе до края на финансовата им година (31.03.19) е Assassin's Creed Odyssey. Новината изтече в френския сайт JeuxVideoLive след което беше потвърдена от Убисофт. Явно е практика Assassin's Creed игрите да протичат защото се оказа че всичките 10 игри до сега са протекли.
Действието ще се развива в Древна Гърция. Ще се сменят често мъжки и женски персонажи и ще има нововъведение за Assassin's Creed - диалози.
Източник: IGN