Lost Ark
- haralambiew
- MVP
- Клас: Монах
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Re: Lost Ark
За сега са си идеални.. надявам се скоро да я пуснат в open beta (и да я преведат).. или друият вариант да я пуснат направо
Re: Lost Ark
За инфо относно играта http://www.lostark.co.kr/News/GMNote/List/1058 ползвайте гугъл хром за превод
Мнение за Lost Ark
Влязох в руския сървар от два дена и се чудя дали да поостана. Трябва ми игра, която да не гълта много време и да се играе с приятели /макар че не виждам ентусиасти в момента/ ...играя Diablo съвсем малко ...Grim Dawn малко повече, a Last Epoch най-много ми допада...имам добри спомени от Lineage 2 но не искам пак да инвестирам толкова време.
Ако има хора с положително мнение за играта хайде да помогне в Diskord примерно
Plinka#5311
намерих български клан в Lost Ark търсят 25+ лвл играчи, а днес ми свършва безплатния период на VPN и се чуда дали да го плащам и да продължавам да играя...какво ви е мнението. Дали си заслужава играта за човек, които за два дена играе 2-3 часа общо и харесва игри като Last Epoh, Sacred и Grim Dawn
Ако има хора с положително мнение за играта хайде да помогне в Diskord примерно
Plinka#5311
намерих български клан в Lost Ark търсят 25+ лвл играчи, а днес ми свършва безплатния период на VPN и се чуда дали да го плащам и да продължавам да играя...какво ви е мнението. Дали си заслужава играта за човек, които за два дена играе 2-3 часа общо и харесва игри като Last Epoh, Sacred и Grim Dawn