StarCraft II
Re: StarCraft II
Go, go Parting!
Реших да видя кво става в ладера преди новия експанжън.
Търся с хора, с които да играя Co-op режима на играта. Ако има желаещи може да ме добавите.
olfilthy#2837
olfilthy#2837
Страхотно е направена играта. Като се почне от дизайна на кутията, история, кътсцени, гейм плей, звук, механики, менюта, ... всичко е изпипано до край. Просто надмина очакванията ми може би най-добрата игра (експанд) която са правили някога Близард. Препоръчвам на всеки фен. Бонуси Артанис за HOTS и тесте карти за Hearth Stone с физическото копие на играта
Ен'таро Артанис.
Ен'таро Артанис.
Не съм си минал още кампанията но ще те добавя за мисийкитеolfilthy написа:Търся с хора, с които да играя Co-op режима на играта. Ако има желаещи може да ме добавите.
olfilthy#2837
Мда... По тази игра е хвърлен изключително много труд. Адски много. Аз по-изпипана игра в цялостен план не съм виждал.
Хубавото е, че това няма да е краят:
Хубавото е, че това няма да е краят:
Когато огън завали от небесата, човечеството ще пожъне това, което е посяло.
Само да разясня за клипчето хората да не си помислят, че ще има още един ескпанжън. Няма да има, това беше края. Пролича си от края на историята, затвориха си врата, НО историята ще продължи за други персонажи от вселената като мисиите с Нова . Но иначе главната история приключи.
Е те това го обявиха на Близкона че ще има малки мисийки. През определен период от време на различна тематика.
- Спомняш ли си Стийв от петия етаж?
- Не, кой е той?
- Именно, а защо са му дали да прави мисии за СтарКрафт???
Това беше разговора, в който братовчед ми ме "въвлече" като му казах, че съм изиграл мисиите на Legacy of the Void
Имаше предвид последните 3, които са от Епилога - "Я да видим с коя раса да завършим играта (rolls the dice)" Това му беше коментара
Мен лично много ме накефиха. Да историята си имаше и "предсказанието" и "голямото зло" и т.н. но като цяло бяха интересни за игра, значително по-трудни (поне за мен) от Heart of the Swarm, въпреки че Wings of Liberty сякаш бяха най-оригинални и логични. Общо взето ме върнаха във времето, когато се играеше предимно на Big Game Hunters, залостваш входа със Supply Depos и гониш група Battle Cruiser-и.
Как ви се сториха на вас?
- Не, кой е той?
- Именно, а защо са му дали да прави мисии за СтарКрафт???
Това беше разговора, в който братовчед ми ме "въвлече" като му казах, че съм изиграл мисиите на Legacy of the Void
Имаше предвид последните 3, които са от Епилога - "Я да видим с коя раса да завършим играта (rolls the dice)" Това му беше коментара
Мен лично много ме накефиха. Да историята си имаше и "предсказанието" и "голямото зло" и т.н. но като цяло бяха интересни за игра, значително по-трудни (поне за мен) от Heart of the Swarm, въпреки че Wings of Liberty сякаш бяха най-оригинални и логични. Общо взето ме върнаха във времето, когато се играеше предимно на Big Game Hunters, залостваш входа със Supply Depos и гониш група Battle Cruiser-и.
Как ви се сториха на вас?