Overwatch
Re: Overwatch
Големи промени ще настъпят в играта Шанса да ти се падне повтаряща се награда от кутиите ще бъде драстично намален. За да компенсират ресурсите печелени от повтарящи се вдигат шанса да ти се паднат ресурси.
Освен това въвеждат система с която можеш да си запишеш определен момент от играта с 1 бутон. В специална секция при акцентите (highlights) - които вече ще се пазят 24ч не само докато си в играта. Освен това всички тези видеа ще могат да се записват директно на видео файл на който ще може да се променя качеството на записа до 4К дори и компютъра ви да не допържа такава резолюция на играта.
Освен това въвеждат система с която можеш да си запишеш определен момент от играта с 1 бутон. В специална секция при акцентите (highlights) - които вече ще се пазят 24ч не само докато си в играта. Освен това всички тези видеа ще могат да се записват директно на видео файл на който ще може да се променя качеството на записа до 4К дори и компютъра ви да не допържа такава резолюция на играта.
Ако насочат само 5% от желанието и разработчиците от OW към D3, ще зарадват толкова много геймъри …
- haralambiew
- MVP
- Клас: Монах
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Overwatch - DOOMFIST GAMEPLAY
Мисля, че го има вече в PTR-a.. ето и малко гемплей
Дам има го аз го поиграх днеска.
Хахахах, пръснах се от смях... тоя пич все едно е видял пичката на живота си и няма търпение да се ожени за нея - толкова се вълнува! " this is not a joke, guys... this is real, its real!! "
Другите в чата все едно са прегледали цялата видеография на Аса Акира и вкарват баси термините.. хаха не мога.
Тоя пич има нужда от малко различно развлечение ми се стува твърде ентусиазиран е... вече си вижда в топ 50 ладера
Другите в чата все едно са прегледали цялата видеография на Аса Акира и вкарват баси термините.. хаха не мога.
Тоя пич има нужда от малко различно развлечение ми се стува твърде ентусиазиран е... вече си вижда в топ 50 ладера
Instalok - Can't Stop The Healing
Instalok - Can't Stop The Healing [Overwatch] (Justin Timberlake - Can't Stop the Feeling PARODY)
Baewatch
Публикувано от Blizzard:В периода 22-25 септември (петък-неделя) каним всички агенти: съберете отбора и се гмурнете в безплатен weekend в Overwatch за PC, PlayStation 4 и Xbox One!
PlayOverwatch.com