Dark Souls III
Re: Dark Souls III
Страхотна игра, сега чакам да дойде и за PS4-ката
Честито ако си си взел конзола безаварийно ползване и само приятни моменти.Benifios написа:Страхотна игра, сега чакам да дойде и за PS4-ката
Щом играта ти харесва, и аз и olfilthy мисля че с най-чиста съвест може да ти препоръчаме когато имаш време да изиграеш Bloodborne...това мисля че поне на мен ще ми остане като топ игра от всичко дето съм играл до момента като геймър през годините. Няма значение че си цъкаме всякакви други rpg-та, рейсъри, фифи, nba, шутъри и т.н......Bloodborne е просто изкуство!
Bloodborne -търя я в olx , както и The Last of Us . Това са ми едни от задължителните заглавия, чакам For Honor и Mass Efect Andromeda след това!
Мерси миналият четвъртък я взех с фифа 17 + допълнителен пад
The Last of Us най-добре изчакай някоя промоция от ПС стора. Ще я вземеш на добра цена. Даже ей сега преди седмица, две май я имаше за 20-на лв.Benifios написа:Bloodborne -търя я в olx , както и The Last of Us . Това са ми едни от задължителните заглавия, чакам For Honor и Mass Efect Andromeda след това!
Тази игра за мен зае топ 5 позиция за най-добрите игри които съм играл. Просто Naughty Dog са си оставили душите в нея. Историята е покъртителна. Всеки човек притежаващ ПС конзола трябва да я изиграе поне 1 път.
Същото мога да кажа и за Ънчартед поредицата (сега даже работя над платинума на последната игра).
А Uncharted 4 : A Thiefs End е може би най-красивата игра, която съм виждал през последните години!!
Блъдборна също я пускат често в стора намалена, ако не намериш в ОЛХ, дебни там
Благодаря за инфото, ще чакам промоциите тогава По коледа най-вероятно ще има нещо интересно
То по-скоро в PS-store всеки месец са промоцийте.....дебнеш като цяло. The last of us беше за PS+ членове 29лв до преди седмица. God Of War я взех също за 29лв, а по всички магазини физическото е 69лв. ако не се лъжа. Ако взимаш от olx и подобни трябва да внимаваш, защото ако е ползвал някой човек кода в кутията дето ти е примерно за DLC и няма как да го ползваш и ти....и ще си вземеш игра без експанжъна........примерно.
Сега е оферта да се взимат годишните абонаменти за PS+ защото ще поскъпнат, а все още са на 99лв. Реално с тоя абонамент се избиват тия 99лв. няколко пъти като сметнеш за 1г. колко спестяваш чрез него от цени на игри. Аз имам даже за 1г. и мисля да взема за още една....и да не го мисля в близко бъдеще.
Сега е оферта да се взимат годишните абонаменти за PS+ защото ще поскъпнат, а все още са на 99лв. Реално с тоя абонамент се избиват тия 99лв. няколко пъти като сметнеш за 1г. колко спестяваш чрез него от цени на игри. Аз имам даже за 1г. и мисля да взема за още една....и да не го мисля в близко бъдеще.
Ако все още не си купил Блъдборна-а, сега започват намаленията покрай Хелоуийн, тя ще е една от намалените игри.Benifios написа:Bloodborne -търя я в olx , както и The Last of Us . Това са ми едни от задължителните заглавия, чакам For Honor и Mass Efect Andromeda след това!
https://blog.eu.playstation.com/2016/10 ... orne-more/
Точно бях почанал да пиша на лично на един пич в ОLX за въпросната игра - 50 кинта. Ще изчакам да видя намаленията, че гледам и доста други игри, които са ми в списъка за must have ще ги намалят. Мерси за линкаolfilthy написа:Ако все още не си купил Блъдборна-а, сега започват намаленията покрай Хелоуийн, тя ще е една от намалените игри.Benifios написа:Bloodborne -търя я в olx , както и The Last of Us . Това са ми едни от задължителните заглавия, чакам For Honor и Mass Efect Andromeda след това!
https://blog.eu.playstation.com/2016/10 ... orne-more/
Някой взе ли си The Ringed City? Аз още не съм минал оригиналната, не съм си купил и първото DLC, ама доста ми се играе новото DLC да му се невиди има много добри оценки в Steam.