RoS777
- FolTheReaper
- Редовен потребител
- Клас: Магьосник
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Re: RoS777
бреиииииии аз съм 507 по калкулатор
С моите 550 парагона минавам на косъм
И това при положение че в момента нямаш възможност да фармиш нормално ашколсунHalDrogo написа:С моите 550 парагона минавам на косъм
Пирамиди, парагони
Още веднъж ще кажа, че хора ще гоним в краен случай. Места все още има, а когато свършат - полека ще освобождаваме нови, като целта е да засилим още малко нивото на активност. Ако достигнем 3-цифрен брой хора на линия вечерно време, ще сме преизпълнили плана
Искам да поздравя всички новодошли в клана, и да кажа че нямаме търпение на следващата среща да се запознаем и с Orendist-а
Ще се постарая на следващата среща да присъствам! (:
Когато огън завали от небесата, човечеството ще пожъне това, което е посяло.
RoS777 in Era 2
Ето как се представихме в Ера 2:
HTC Vive
Много се радвам, че вече има толкова много ДОБРИ хардкор играчи в RoS777.
Щом от WQW и BiA идват хора значи сме на правилния път.
off: lazarov и Darksider могат да потвърдят, че от нас единствено към ZE отиват хора да им покажат как стават нещата
Щом от WQW и BiA идват хора значи сме на правилния път.
off: lazarov и Darksider могат да потвърдят, че от нас единствено към ZE отиват хора да им покажат как стават нещата
Мисля скоро да отида в ЗЕ за 1 месец да направя 60 соло ДХ и да си се върна пак при нас... е така просто да покажа как се получават нещата, да не се излагат
Вчера освободихме няколко места, разчиствайки неактивни играчи, така че да има свободни за по-активни хора. Ако се завърнете за следващия Сезон или Ера, или пък за рекорди в края на настоящия, пуснете молба за прием.
До нови срещи в Светилището
До нови срещи в Светилището