Информация за общността (Статистика)
-
- Форумен приятел
- Клас: Ловец на демони
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Re: Информация за общността (Статистика)
Няма проблеми всичко е точно( от гледна точка на умрял двуядрен процесор), ама бива ли да ме няма в класацията
Посипвам си главата с пепел и те добавям веднага
Поради големия наплив на хора към клана, вече може да се похвалим с над 140 души, голяма част от които, вече присъстват в статистиката.
Да сте живи и здрави
Да сте живи и здрави
Статистика за декември 2016
Статистика за декември 2016
В "Друг" са събрани всички кланове, за които има 1 играч, записан в таблицата.
Може да се свържете с мен, за да добавя още хора
В "Друг" са събрани всички кланове, за които има 1 играч, записан в таблицата.
Може да се свържете с мен, за да добавя още хора
Версия 1.2
Честита нова версия на нашата Статистика:
- Вече може да следите и представянето в предишни сезони
- Коригирано е сортирането на началната страница
- Направени са леки подобрения по персоналните страници
Любим клас в сезона
Нашата Статистика продължава да се развива. Вече може да проверите какво е разпределението по класове в сезона в раздела с графики:
Приятно ползване
Приятно ползване
"DULO iYi" и "Bulgarian RoS"
Имам удоволствието да съобщя, че след активна комуникация с дейните колеги от два силни български клана - "DULO iYi" и "Bulgarian RoS", вече може да се похвалим с над 600 български играчи в нашата Статистика-класация
Над 250 души вече са се разписали с поне 100-тина парагона в Сезон 11, а над 60 от тях са преминали психологическата граница от 800 парагона.
Данните се обновяват автоматично на малки порции (всички - за около 3 часа), като всеки може да си refresh-не профила и ръчно - от информационната страница.
Над 250 души вече са се разписали с поне 100-тина парагона в Сезон 11, а над 60 от тях са преминали психологическата граница от 800 парагона.
Данните се обновяват автоматично на малки порции (всички - за около 3 часа), като всеки може да си refresh-не профила и ръчно - от информационната страница.
Статистика: Версия 1.7
Нашата любима Статистика претърпя поредно обновление, което включва:
Приятно ползване
- по-описателни заглавия на страниците с освежен стил
- бутони с икони за по-бързо визуално ориентиране
- по-големи графики с нов стил за легендата
- фон с Некромант (естествено)
- изцяло пренаписано извличане на данните
- ускорено автоматично обновяване
- най-новата "стара" версия на AngualrJS
Приятно ползване
Статистика: Сезон 12 - Седмица 1
Статистика: Сезон 12 - Седмица 1
Сезон 12 е едва на седмица, а е един от най-активните. Включиха се над 270 играчи, като средно са натрупали по 520 парагона.
Ето и статистиката за парагони, класове и кланове (за softcore & hardcore играчи).
Сезон 12 е едва на седмица, а е един от най-активните. Включиха се над 270 играчи, като средно са натрупали по 520 парагона.
Ето и статистиката за парагони, класове и кланове (за softcore & hardcore играчи).
Сезон 14 - 5 дни
Ето какво е разпределението по класове в сезона за първите 5 дни: