Източник: Battle.netПубликувано от Blizzard:Порталът за Old Tristram ще се отвори на 4-ти януари.
Ръководство за The Darkening of Tristram
Порталът за Old Tristram ще се отвори на 4-ти януари
За момента само култистите, които пускат страниците, са налични. За играещите Ера (не-сезон) страниците не са "account bound", докато в Сезон са, съответно могат да се дават на друг, за да изпълни quest-а.
Re: Ръководство за The Darkening of Tristram
М'да... Домързя ги и решиха да го пуснат като им свършат отпуските
The Darkening of Tristram - Wirt's Leg
Или по-скоро са оставили датата от предната година - за по-лесно, пък и да не счупят нещо
Добавено: Е, явно все пак са счупили нещо - Wirt's Leg пада, но като син предмет (magic) вместо оранжев (legendary), като съответно не дава картата при трошене, а материали
Доклад за бъга: Battle.net
Добавено: Е, явно все пак са счупили нещо - Wirt's Leg пада, но като син предмет (magic) вместо оранжев (legendary), като съответно не дава картата при трошене, а материали
Доклад за бъга: Battle.net
Митак, предполагам, че ако вече съм минал event-а няма смисъл да го минавам пак?
Е, може да помогнеш на някого и да му дадеш страниците например, че да търсиш култисти из Act 1 си е тромаво.
Имам въпрос относно портрета с демона, т.е. Achievement-a където трябва да убиеш всички лилави гадини.
Още миналата година направих всички останали, но ми остана само този achievement. Изрових абсолютно всяко ъгълче на лабиринтите, но не ги открих елитите. Не съм убил 10-11 от тях. Сега минах отновно набързо с ловеца като пак се рових във всеки един ъгъл на картите, но не открих останалите елити.
За да се вземе портрета с демона трябва ли да се преиграва няколко пъти целия Darkening of Tristram или просто не съм направил нещо като хората?
Още миналата година направих всички останали, но ми остана само този achievement. Изрових абсолютно всяко ъгълче на лабиринтите, но не ги открих елитите. Не съм убил 10-11 от тях. Сега минах отновно набързо с ловеца като пак се рових във всеки един ъгъл на картите, но не открих останалите елити.
За да се вземе портрета с демона трябва ли да се преиграва няколко пъти целия Darkening of Tristram или просто не съм направил нещо като хората?
Помня, че преигравахме доста нивата, търсейки липсващите лилави гадове, даже в различни соло-групи - а като някой го намери, вика останалите при него. Не помня само дали изобщо може да няма съответния за нивото лилав звяр.
Това ми беше най - лесно от всичките. New Game -> TP в The Festering Woods ( има само 1 група от 4 или 5 култиста и винаги е там) ->Kill -> Drop ( дропа е абсолютно рандом, тоест може няколко пъти да ти метне една и съща страница , доста пъти...) TP в New Tristam -> Leave -> New game и отновот това отгоре на мен ми върза и за по малко от 30 минути ги събрах, въпреки това си мисля, че това е най - бързия вариянт, защото нито може да ги пропуснеш, нито отнема много обикаляне както в другите ниваDimcho написа:Е, може да помогнеш на някого и да му дадеш страниците например, че да търсиш култисти из Act 1 си е тромаво.
Аз позлвах това видео, доста ми помогна, за да скипваш, като не ти трябват вече всичкитеbamzelot написа:Имам въпрос относно портрета с демона, т.е. Achievement-a където трябва да убиеш всички лилави гадини.
https://www.youtube.com/watch?v=YD-p5sbrfgc
Level 12 - Lionskull the Bent на този са му променили името и вече е само Lionskull, но пак там spawn-ва
GL
Мерси много, това ще помогне доста