Информация за общността (Статистика)
Re: Информация за общността
изглежда на никой от нашия клан не се изписва става въпроса за д3бг
Дай си battle-tag за проверка. А кланът се вижда в профилните страници (достъпни от първата икона).
п.с. написано е в началото, че има blacklist
п.п.с. пробвай да отвориш темата за клан RoS777 в сайта на клана си
п.с. написано е в началото, че има blacklist
п.п.с. пробвай да отвориш темата за клан RoS777 в сайта на клана си
???vagaga написа:въпроса за д3бг
надушвам...
Ми то това е за Diablo III, не за Hello Kitty.... ти какво очакваш ?!vagaga написа:изглежда на никой от нашия клан не се изписва става въпроса за д3бг
Не издържах и спамнах...Vaskes написа:Ми то това е за Diablo III, не за Hello Kitty.... ти какво очакваш ?!vagaga написа:изглежда на никой от нашия клан не се изписва става въпроса за д3бг
"Bull eye ":lol: Bull eye
" Всичко е въпрос на гледна точка"
>>>ЦЪК<<<
Re: Информация за общността (Статистика)
Нашата Статистика е обновена. Промените включват:
- по-приятен дизайн
- картинка за фон
- Blizzard-шрифт за заглавията
- по-прегледни таблици
- нова графика за кланове (с поне 3-ма членове)
След обединяването на Сезон и Ера, вече имаме над 50 души с 1500+ парагона в нашата Статистика (с мен на дъното). Ако все още не сте си влизали в профила, може да сметнете колко парагона ще имате общо с нашия Калкулатор.
Успех в предстоящия Сезон 8, който стартира тази седмица в петък
Успех в предстоящия Сезон 8, който стартира тази седмица в петък
Добре изглежда . Може да се види прогреса на играчите в листата , но ако можеше и всеки да си сложи примерно по една бележка за себе си :
{ играя с WD средно ниво играч , играя в часовете между 18 и 22 часа }
Така играчи като мен с лош "инглиш " по лесно ще си намират парти .
{ играя с WD средно ниво играч , играя в часовете между 18 и 22 часа }
Така играчи като мен с лош "инглиш " по лесно ще си намират парти .
Идеята е добра, но графикът на хората се мени, предпочитанията за герои - също (макар и по-рядко), така че за сега може да ползвате темата Търся група (LFG). Ако има повече желаещи да си предоставят разписанието (за Сезон 8 например), може да направим една обособена страница (или цяла тема) за целта
Community Info v1.1
След последното обновяване, класацията трябва да зарежда още по-бързо, генерирайки по-малко трафик.
Моля, ако някой може да тества на по-ниска резолюция със стар телефон (под 480 x 800 px) или компютър (Core 2 Duo / Athlon), нека сподели впечатленията си, както и евентуални проблеми с четимостта или зареждането.
Приятно ползване
Моля, ако някой може да тества на по-ниска резолюция със стар телефон (под 480 x 800 px) или компютър (Core 2 Duo / Athlon), нека сподели впечатленията си, както и евентуални проблеми с четимостта или зареждането.
Приятно ползване