[2.2+] Съвети при трупане на опит (exp-runs)
Re: Оптимизирано събиране на опит (exp-runs)
2 монка и барб без значение какво друго има в гупата и без дори да има специално екипиран за експ. герой вдига адски много заради скоростта на минаване през рифа аз с DH-то обикновено нямам време да стрелна а понякога и ми свършва ресурса на акробатиките да ги гоня (от скромни ми опит).
Ще добавя и аз нещо за барбовците - освен с B.Rage, което и за мен е по-удобно при поддържане на Taeguk, може да задържите Shift и да ударите веднъж с HotA по земята, макар че така ще се забавите повече, пак се обновява ефектът.
И не забравяйте да посетите quest-a на Enchantress (помощничката) от кампанията, за да съберете повече Pool of Reflection (+25% опит)
И не забравяйте да посетите quest-a на Enchantress (помощничката) от кампанията, за да съберете повече Pool of Reflection (+25% опит)
Battlecruiser reporting:
- групата: heal-monk с много exp, full exp wd (мързеше ме да обличам 3-ти барб), palm-monk с exp, hota-barb
- 4-5 ръна на GR 60 в рамките на 6-10 минути (зависимост от гъстотата, събраните топки и Conduit)
- среден доход: 160-180 милиарда exp в час
- бяхме си събрали и по някой pool, като всички носехме червени камъни в каската + Leoric корона в куба
- ако не биехме боса (за около минута го сваля барбо), можеше съвсем да доближим 200b exp/h
S4 най яко се вдига с фул ехп/ монк/барб
Палм фурна монк Хота барб.
65ци 8-10 мин. Вдигам по 3 левела на рън,говоря от парагон 650 нагоре.
Палм фурна монк Хота барб.
65ци 8-10 мин. Вдигам по 3 левела на рън,говоря от парагон 650 нагоре.
Пач 2.5 - Shrine Monk
Пач 2.5 - Shrine Monk
Накратко
Монах се облича с: Групата носи същите ръкавици (в куба) и започвате надпревара с времето, надявайки се за Enlightened Shrine (+25% exp), чийто ефект остава и след затваряне на рифта. Правят се по-малки нива: GR ~80-85.
Конфигурации
Взимате допълнително опит благодарение на кубираното оръжие, от което получавате на произволен принцип бонус-ефект (shrine), убивайки демони. Естествено, искате този за повече опит, а благодарение на ръкавиците бонусът се запазва 10 минути.
Ефектът продължава и след затваряне на GR, както и при отваряне на нов!
Препоръки
Накратко
Монах се облича с: Групата носи същите ръкавици (в куба) и започвате надпревара с времето, надявайки се за Enlightened Shrine (+25% exp), чийто ефект остава и след затваряне на рифта. Правят се по-малки нива: GR ~80-85.
Конфигурации
- Дефанзивен вариант (с 2 амулета за елементи)
- Вариант с ORotZ (и Rondal's Locket)
Взимате допълнително опит благодарение на кубираното оръжие, от което получавате на произволен принцип бонус-ефект (shrine), убивайки демони. Естествено, искате този за повече опит, а благодарение на ръкавиците бонусът се запазва 10 минути.
Ефектът продължава и след затваряне на GR, както и при отваряне на нов!
Препоръки
- +Heath Globes в: амулет, рамена, броня, ботуши и пръстени
- +All Resistance в броните, заради липсата от вторичните статистики (където е +globes)
- Накитниците (bracers) може да се сменят (по-добрите носите, а по-лошите отиват в куба)
- Оптимална група с 3 магьосника, като единият може да се замени с Impale-ловец за по-добро време.
Re: Съвети при трупане на опит (exp-runs)
Това със сигурност не работеше в предните пачове защото съм го пробвал явно е фикснат от този пач