Пач 2.6 дискусия

Промените в бъдещи и настоящи пачове
Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2270
Контакти:

Пач 2.6 дискусия

Мнение#1 » 28 юни 2017, 00:53


Потребителски аватар
MVP
thepeanut
Мнения: 425
Контакти:

Re: Пач 2.6 дискусия

Мнение#2 » 28 юни 2017, 10:37

Много е тъпо от страна на Близард да пускат само Новите грифтове за всички останали играчи, които не си купят некрото... уж щеше да има 2 големи пача всяка година...

Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2270
Контакти:

Книга: Rise of the Necromancer

Мнение#3 » 29 юни 2017, 11:43

Пуснали са цяла "книжка" за Некромант: Rise of the Necromancer

RotN.png
RotN.png (647.75 KиБ) Видяна 837 пъти

Потребителски аватар
Модератор
olfilthy
Мнения: 684
Контакти:

Re: Пач 2.6 дискусия

Мнение#4 » 29 юни 2017, 15:15

Ех, ако имаше и физическа с твърда корица. :)

Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2270
Контакти:

Re: Пач 2.6 дискусия

Мнение#5 » 29 юни 2017, 17:06

Дизайнерите определено са се постарали. То не пречи да пуснат по-късно и истинска книжка с малко история.

Иначе вчера на сървърите станаха опашки от желаещи да цъкат некро.

Потребителски аватар
Noxifer
Мнения: 192
Контакти:

Re: Пач 2.6 дискусия

Мнение#6 » 29 юни 2017, 19:43

Момци, нищо не казахте за пача и за некрото, та ще се разпиша аз.

Некрото е много силно за самостоятелна игра... да си го кажем честно -- ПРЕКАЛЕНО СИЛНО. Самият аз не си го закупих, но на база на стълбицата/ladder-a/leader board-a могат да се извадят достатъчно изводи.

Има вече изчистен GR100 от играч с Paragon 3500+, като половината предмети не са Древни/Ancient и нямат добавени стататове чрез Auglemt от Сaldesann's Despair.
Всички други класове са с аугменти на макс (като има някои играчи, на които им липсва на амулета, защото e trifecta, но не е древен).

Това да си кажеш "Както и да е, човека е 3500+ Paragon", обаче има и друго.
Има поне 2 изчистени 92ки от хора, които са Paragon ~1300 (нещо сравнително лесно за постигане в наше време, постижимо е в рамките на един сезон), които имат само древно/ancient оръжие, всичко друго, което носят не е древно и съответно няма аугмент.
Искрено Ви пожелавам късмет да постигнете същия резултат с който и да е друг от останалите герои и съответните им build-ове.

Има един сет, който доминира, и това е Grace of Inarius. Gameplay-a не е типичен за кенрото, а по-скоро наподобява монах със sweeping wind или wind druid от Diablo II... демек некромансърът на този етап не се чувства много, много като некромансър :*(

Какво предвиждам да се случи
:

Blizzard културно изчакват да видят, как хората играят некрото. След като се изнижат дните до началото на следващия сезон, ще има балансираща "кръпка", която ще натъжи дадена бройка хора, които искат некрото да е OP.
Същевременно, Blizzard изчакват културно и по друг повод, а именно -- липсващата вълна от банове. Чакат хората, които злоупотребяват да си закупят некрото и да му се порадват и да си мислят, че злоупотребите през предишния сезон ще останат безнаказани.
В началото или средата на новият Сезон ще завалят бановете, които Blizzard тактично пропусна да направи през отминалия Сезон 10.
Защо чакането? Ами за да мине периода, през който хората могат да си charge-back-нат парите... и хората, които са се пристрастили към играта с некрото да си го закупят наново, което ще гарантира по-голяма бройка продажби през даденото финансово тримесечие :Р

Потребителски аватар
MVP
thepeanut
Мнения: 425
Контакти:

Re: Пач 2.6 дискусия

Мнение#7 » 29 юни 2017, 20:13

Има си хас при нов контент да не оп героя - как иначе ще го продадат?
Кръпката няма да се случи преди края на сезон 11, защото доста хора сега гледат и за началото на сезона ще си го купят именно заради по лесното чистене.

Мен по скоро ме дразни тъпо направените Челиндж Рифтове - реално трябва на случаен принцип да вземе някой затоврил ниво в Ладерборда и да се борим с неговия начин на игра... Сега какво имаме - Невалистис е затворила гр 35 с нейния ДХ и нние се опитваме да затворим по бързо от нея. Ами винаги ще сме по-бързи от нея... Да пуснат примерно ГР изчистено от Монка на Далвик примерно и да се опита някой да го подобри, какво ме занимават с тея гр35. И въпреки това - огромна награда за тоя безмислен Рифт - 8 материала от всеки вид - за 6 минути правиш матъриал, колкото за 20 минути на т13 баунти....

Потребителски аватар
Модератор
olfilthy
Мнения: 684
Контакти:

Re: Пач 2.6 дискусия

Мнение#8 » 29 юни 2017, 20:35

Мен Некрото ме кефи честно казано. По-голям кеф към герой не съм изпитвал в тая игра (не броя ДХ-то). Признавам, Некро не съм играл в Д2 ( don't judge! ) и искам сега да направя съпоставка после като пуснат ремастъра на Д2.
Сет-а с който всички чистят е крайно ОП, това съм съгласен. Още ми липсват някои ключови предмети и рина Хардкора като копеле - 100% ще яде метлата, ма както каза Ицо, сигурно след 11 сезон.

Другите сетове още не съм ги пробвал - гледах Ратмата, яко счупена и тя, но ще видиме.

Както и да е, аз така или иначе отдавна съм се отказал да боря ладери, та за това и не ме интересува кой колко и с какво е изчистил. Играя за кеф, цикля си и като ми писна пак заебавам играта (call me casual if you want :) ).

Но за сега да, интересен е героя определено. Сезон ще се играе - това е нещо, което не бях казвал от близо 2 години :)

Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2270
Контакти:

5 ст'инки

Мнение#9 » 30 юни 2017, 10:55

Ето и моите 5 ст'инки :)
  • Inarius играх и тествах най-много, но наистина е като монк - въртят се едни кокали покрай теб и правят гадините на пюре. Не го чувствам баш като за некро това, но е приятен и лесен - 8/10
  • Rathma тествах по-малко, но много напомня на доктор с фетиши, а и трябва да помпиш постоянно за Skeletal Mage - е, какъв е смисълът от pet-ове, като умението отива в категория DoT - 5/10
  • Pestilence е забавен с всичките хвърчащи копия/стрели, но е толкова слабичък, че едва Т10 чисти - 6/10
  • Trag'Oul's още не съм тествал по-задълбочено, но замисълът му изглежда интересен, даже до към GR80 го дават, та ще го цъкам почивните дни - ?/10

В темата на dfans има добри попадения:
Diablo 3 Necromancer Guide: Diablo 2 Differences, Leveling, Sets, and Playstyles

Потребителски аватар
MVP
thepeanut
Мнения: 425
Контакти:

Re: Пач 2.6 дискусия

Мнение#10 » 30 юни 2017, 11:28

Инариус сета е бъгнат... Още от бетата им го писаха, ама пуста алчност.... За да има продажби фикс ще има след сезон 11.

Сета дава увеличение на пораженията не само на уменията, но и на камъните които се ползват. Затова се играе с миранито и пейна. Аско пробвате без тези 2 камъка пораженията рязко намалят и не може да чистити дори гр 80

Върни се в “Пачове”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост