Периферия
Re: Търся си мишка и клавиатура
Прехвален Razer... не бих казал понеже ползвам Deadadder и съм безкрайно щастлив и доволен от този факт, kbd-то ми е Razer Blackwiddow ultimate и също до момента не ме предало, но няма да изпадам в подробности повече
Ползвал съм A4tech X7 клавиатура и мишка точно преди да взема рейзъра и 2те периферии са мега добри , здрави и не са забили за момент, сега баща ми е техен доволен ползвател Клавиатурата има предимството, че може да се мие под чешмата, та лесно може да извадиш всички боклуци.
2те общо с един пад от серията X7 ще ти се вържат общо около 70-80лв. нови
Ползвал съм A4tech X7 клавиатура и мишка точно преди да взема рейзъра и 2те периферии са мега добри , здрави и не са забили за момент, сега баща ми е техен доволен ползвател Клавиатурата има предимството, че може да се мие под чешмата, та лесно може да извадиш всички боклуци.
2те общо с един пад от серията X7 ще ти се вържат общо около 70-80лв. нови
Брей, клавиатура за ~40 кинта, която да мога да мия на чешмата - това вече е оферта.
По колко години си ги ползвал тези неща?
За Razer-а мога да кажа единствено, че АЗ не съм доволен. Нищо кардинално. Просто, както казах, имам две Razer Imperator, едната от които е ползвана не повече от 100 часа и то от момиче за интернет браузване. Другата я ползвам аз и не мога да кликвам със скрола, защото за 3-4 месеца се прецака, страничните бутони ги натискам веднъж, те отчитат по два пъти. Сега и главните бутони отчитат по два пъти. Просто се скапват. Айде, моята ще я преживея, ползвал съм я малко преди да излезе D3 до сега, което е яко цъкане. Ама тази на жена ми... Може пък и от конкретния модел да е, знам ли...
Чисто визуално предложението за клавиатура на Димчо ми харесва повече. За мишка - предложението на Anakreon. Но от функционална гледна точка е точно обратното - мишката на Димчо повече ще ми допадне, защото е широка и тежка (каквито харесвам аз), а А4 клавиатурата ще мога да си я мия (защото обичам да ям пред машината).
Благодаря за предложенията и на двама ви.
По колко години си ги ползвал тези неща?
За Razer-а мога да кажа единствено, че АЗ не съм доволен. Нищо кардинално. Просто, както казах, имам две Razer Imperator, едната от които е ползвана не повече от 100 часа и то от момиче за интернет браузване. Другата я ползвам аз и не мога да кликвам със скрола, защото за 3-4 месеца се прецака, страничните бутони ги натискам веднъж, те отчитат по два пъти. Сега и главните бутони отчитат по два пъти. Просто се скапват. Айде, моята ще я преживея, ползвал съм я малко преди да излезе D3 до сега, което е яко цъкане. Ама тази на жена ми... Може пък и от конкретния модел да е, знам ли...
Чисто визуално предложението за клавиатура на Димчо ми харесва повече. За мишка - предложението на Anakreon. Но от функционална гледна точка е точно обратното - мишката на Димчо повече ще ми допадне, защото е широка и тежка (каквито харесвам аз), а А4 клавиатурата ще мога да си я мия (защото обичам да ям пред машината).
Благодаря за предложенията и на двама ви.
Когато огън завали от небесата, човечеството ще пожъне това, което е посяло.
Dex ми препоръча преди една седмица като неговата, и я купих за р.д. на един приятел. Изглежда да е по-здрава от мамбата на първо пипане (защото вече съм с 2ра и усещам бая издръжливостта на копчетата) ама той да каже по-добре.
Logitech G502
Logitech G502
Това с миенето си е голям бонус и според мен, особено както трудно се почиства прах между клавишите. А варианти има няколко: X7 G600, X7 G700, X7 G800, даже сега се сетих, че един приятел ползваше такава доста дълго време (2 години) и си я поливаше редовно
Re: Препоръчайте Headset
След няколко дневно тестване на Sennheiser 363D мога с ръка на сърцето да кажа, че досега съм нямал слушалки, я някакви наушници които са издавали звук. Сравнявайки ги с Logitech G930 мога да напиша:
- stereo - невероятен звук, с класи над logitech
- със 7.1 виртуализацията са се справили чудесно, отново са различимо по-добри от G930
- супер удобни, имах ден в който 16 часа не съм ги свалял без да усетя че имам слушалки на ушите. Както по-горе написах с logitech 3-4 часа и почват да стават нетърпими
- микрофона е супер, на G930 не е лош, но този е доста по-добър.
Недостатъци:
- с кабел са. Чакам момента в който Sennheiser пуснат безкабелни 7.1
- цената. Почти 2 пъти са по-скъпи от G930.
Ако някой търси най-добрия гейминг хедсет, без да се притеснява от цената - препоръчвам.
- stereo - невероятен звук, с класи над logitech
- със 7.1 виртуализацията са се справили чудесно, отново са различимо по-добри от G930
- супер удобни, имах ден в който 16 часа не съм ги свалял без да усетя че имам слушалки на ушите. Както по-горе написах с logitech 3-4 часа и почват да стават нетърпими
- микрофона е супер, на G930 не е лош, но този е доста по-добър.
Недостатъци:
- с кабел са. Чакам момента в който Sennheiser пуснат безкабелни 7.1
- цената. Почти 2 пъти са по-скъпи от G930.
Ако някой търси най-добрия гейминг хедсет, без да се притеснява от цената - препоръчвам.
Клавиатурата съм я ползвал лично повече от две години и в момента продължава да работи нормално. Мишката е оферта понеже и тя е голяма + слот за допълнителни тежести които са ти вкл. в комплекта.
п.с. И аз си купих kbd-то щото обичам да ям пред компа.
п.с. И аз си купих kbd-то щото обичам да ям пред компа.
Препоръчайте монитор
Препоръчайте монитор
Пичове, дайте препоръки за някакъв читав монитор за около 400 лв.
Пичове, дайте препоръки за някакъв читав монитор за около 400 лв.
- Oblivious Dream
- Новобранец
- Клас: Ловец на демони
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Re: Препоръчайте монитор
Единствено мога да ти препоръчам моя, взех го за ~270. Зависи какво търсиш, де. LG 23MP47HQ-P, имам го от месец и не мога да се оплача.
Едно от добрите предложения в диапазона е обновената проефесионална серия на Dell - P2x14H (има варианти с диагонал 22, 23, 24 и 27 инча). Друг добър е Iiyama ProLite X2483HSU-B1.
В hardwareBG има хубава тема за избор на монитор с голям списък на тези беш ШИМ.
В hardwareBG има хубава тема за избор на монитор с голям списък на тези беш ШИМ.
Какво е ШИМ? И къде мога да отида да ги видя на живо?