Филми (ползвайте spoiler)
Re: Филми (ползвайте spoiler)
Първата част на Deadpool ми е в "топ 5" филми за миналата година, дано и втората част се получи добре
Marvel bloopers
Смешки от филмите на Marvel:
Сред новите филми, най-много ме впечатлява Blade Runner - в едно далечно апокалиптично бъдеще, когато хората все повече използват помощта на роботите, ги очаква неприятна изненада, защото андроидите се готвят за война. Сюжетът се върти около Декард, който е безследно изчезнал от 30 години, но ето че сега се появява ченге, което разкрива мистерията около него. Те ще обединят сили за да преборят модерните стереотипи на света, които могат да доведат до края на човечество. Във филма ще има роботи, клонинги, апокалиптични сцени и всичко, което на мен ми харесва.
Този филм като сюжет е много подобен на Дух в броня 2017 и Кръгът 2017, защото при всички тях се говори за бъдещето, в което хората все повече ще разчитат на технологиите си, но точно те ще доведат до морален упадък - когато човешкото в човек изчезне, по какво ще се различава от машината?
Този филм като сюжет е много подобен на Дух в броня 2017 и Кръгът 2017, защото при всички тях се говори за бъдещето, в което хората все повече ще разчитат на технологиите си, но точно те ще доведат до морален упадък - когато човешкото в човек изчезне, по какво ще се различава от машината?
ƝƟ ƿäƚn ƝƟ GãƗŊ
Мда Първата Докторка Да видим какво ще се случи.