DiabloFans затваря на 21-ви март 2019!

Официални новини от Blizzard
Потребителски аватар
Dimcho
Модератор
Модератор
Мнения: 2359
Местоположение: София
Клас: Варварин
Помощник: Тамплиер
Контакти:

DiabloFans затваря на 21-ви март 2019!

Мнение от Dimcho » 25 фев 2019, 13:16

DiabloFans казва сбогом

С голяма мъка трябва да обявя затварянето на DiabloFans. Нашият сайт бе стълб на общността за Diablo много години, но поради избледняващия интерес към настоящите продукти на Diablo и бизнес реалността за Curse, идва време DiabloFans да се сбогува.

На 21 март DiabloFans ще премине в режим "Архив". Потребителите ще могат да преглеждат съдържанието на сайта, но няма да могат да създават или редактират съществуващи конфигурации или публикации.

Лично за мен (OSW_Zenkiki) тази новина е доста сюрреалистична. Присъединих се към екипа на DiabloFans в края на 2017 г. като Мениджър на общността и останах такъв още малко след BlizzCon 2018. Като такъв имах привилегията да общувам с някои от най-страстните фенове на поредицата Diablo. Вие, общността, сте били постоянно вдъхновение с невероятното си творчество и страст.

DiabloFans беше сайт, който използвах почти всеки ден в продължение на много години, преди да се присъединя към екипа, а това беше основният ми източник за намиране на нови и интересни конфигурации за Diablo 3. Без DiabloFans, ще има голяма празнина за много от другите Diablo-сайтове за попълване, но не се съмнявам, че ще свършат отлична работа.

Насърчавам нашата общност да използва d3planner за създаване и споделяне по същия начин, по който сте използвали DiabloFans. За тези, които искат да останат в крак с времето и да обсъждат последните новини за Diablo, бих предложил Diablo Subreddit. Освен това, за тези, които търсят повече информация за играта като цяло или начин да допринесат за общността по смислен начин, вижте Wiki-то на Diablo. Също така, не се колебайте да споделяте други сайтове на общността в коментарите преди 21 март 2019!

Благодаря ви за цялата подкрепа през годините и нека бъдещите ви приключения в Светилището бъдат изпълнени с обилна и славна плячка.

Изображение

Източник: DiabloFans

Потребителски аватар
Noxifer
Форумен маниак
Форумен маниак
Мнения: 218
Клас: Ловец на демони
Помощник: Разбойник
Контакти:

Re: DiabloFans затваря на 21-ви март 2019!

Мнение от Noxifer » 26 фев 2019, 02:16

"It is with great sadness that I must announce the closure of DiabloFans."

Не зная за Вас, но според мен затварянето на сайта в този момент въобще не е случайно, и не мисля, че има каквото и да е било общо с "fading interest in current Diablo products and business realities for Curse".

Според мен затварянето на DiabloFans съвпада с политиката на Blizzard да свеждат разходите до минимум.
Според мен от този сайт си бяха shill-ове и подлоги, които са получавали финансиране от Blizzard. След като Blizzard уволниха ~800 работници, струва ми се съвсем логично и да са спрели средствата на много от подлогите си, вкл. и тозй "фен" сайт.

От тоя проклет сайт нищо не ставаше така или иначе. Винаги са си били shill-oве и подлоги и никога не са си позволявали да критикуват когато е трябвало.

На същия принцип в последните няколко месеца популярни stream-ъри на други игри на Blizzard (например Overwatch) започнаха хей така, уж случайно да се пробуждат и да си пoзволяват да критикуват за неща, за които се знаеше от години. Да се чуди човек, дали и на тях не са им спрели паричките.

Всичко най-лошо на тия боклИци!

Отговори