Нови социални възможности в приложението

Официални новини от Blizzard
Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2270
Контакти:

Нови социални възможности в приложението

Мнение#1 » 06 окт 2017, 12:46

Изображение

Представяме Ви новите социални функции, които вече са налични в бета-версията на настолното приложение Blizzard Battle.net®: новия раздел Social, Blizzard Groups, профили, аватарите и възможността да се офлайн! За да достигне до възможно най-много играчи, от днес бета-версията на приложението е отворена за Вас и вашите приятели - не е необходима покана.

За да преминете към бета-версията на приложението, просто отворете настройките му, кликнете върху раздела "Beta" и после върху "Switch to Beta Version".

Тези функции са направени да дадат на играчите на Blizzard още повече начини да останат свързани, като очакваме с нетърпение да продължим да развиваме приложението и да изграждаме още повече начини да поддържате връзка и да обединявате сили за следващото си приключение.

Раздел "Social"

Нашият нов раздел е вашият център за обслужване на всичките Ви социални взаимодействия. Независимо дали разговаряте с приятел или сте ангажирани с новите ни Blizzard-групи, лесно ще можете да продължите откъдето сте престанали във всичките си разговори.

Blizzard-групи

Blizzard-групите са нов начин да се свържете с приятелите си и да планирате следващата мисия. Играчите могат да създават и да се присъединяват към групи въз основа на техните общи интереси. Там те могат да поддържат връзка, да споделят стратегии и да наваксват разговорите, които може да са пропуснали, докато са офлайн.

Всяка група може да има няколко канала за текстови и гласови чат, а груповите администратори разполагат с различни инструменти за управление на членството, изпращане на връзки към покани и др.

Бета за групите вече е налице за Америка. Отидете в новия раздел "Социални", за да започнете партито!

Изображение

Профили

Нека светът на Blizzard да научи малко повече за Вас, персонализирайки своя профил!

Потребителският ви профил ще ви позволи да изберете аватар, да споделяте какво мислите в съобщение "За мен", да добавите връзки към социалните мрежи, където да Ви намерят останалите, и още! Можете също така да преглеждате профилите на други играчи, ако сте любопитни за заявка за чакащо приятелство или какви игри играят приятели.

Играчите, използващи бета-версията в Америка, могат да персонализират потребителския си профил чрез бутона "Преглед на потребителския профил" в падащите менюта.

Изображение

Appear Offline

Показването в офлайн режим Ви позволява да зададете статуса си така, че да се показвате като "офлайн" на приятелите си от Blizzard, докато сте свързани с Battle.net. Това означава, че можете да стартирате приложението и играта без разсейване.

Този режим ще ви покаже като офлайн за всички в списъка Ви с приятели от Blizzard. След като се присъедините към игра, статусът офлайн може да е леко различен в зависимост от играта, която играете. В случая на World of Warcraft вашите лидери ще видят вашия герой да влезе онлайн в WoW и чат-канали, а всеки, който ви има като приятел на ниво герой, ще Ви види онлайн своя списък с приятели. Всеки извън същата игра, няма да Ви види онлайн или че играете игри.

Виждате приятел, който е офлайн, но наистина искате да му изпратите съобщение, докато сте се сетили? Вече можете да изпращате офлайн-съобщения на приятели и те ще ги получат следващия път, когато влязат! Докато се показвате офлайн, все още можете да изпращате и получавате съобщения в приложението, но зависи от Вас, когато искате да отговорите.

Знаем, че много от Вас очакваха подобни големи подобрения, затова сме развълнувани да ги включим и да получим отзивите Ви. Благодарим Ви, че ни помогнахте!

Източник: Blizzard.com

Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2270
Контакти:

DiabloBulgaria.org група

Мнение#2 » 20 окт 2017, 11:24

Може да се присъедините в група на форума - Diablo България

BattleNet_Social.png
BattleNet_Social.png (186.38 KиБ) Видяна 252 пъти

Върни се в “Новини”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост