Без промени по Spirit Barrage и LoN

Официални новини от Blizzard
Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2242
Контакти:

Без промени по Spirit Barrage и LoN

Мнение#1 » 05 юни 2017, 13:20

Публикувано от Blizzard:Привет.

Има голяма дискусия и многобройни споделяния на конфигурации, свързани с Legacy of Nightmares (LoN) и Знахар, които са съсредоточени върху взаимодействието между Spirit Barrage (Phantasms) и някои легендарни сили, ориентирани към "животинките" (pets). Чудесно е, че виждаме толкова конструктивен разговор и обмен на информация, като различните членове на общността изследват силите и сложността на възникналия начин на игра (gameplay).

Съществува и известно притеснение, че това взаимодействие ще бъде ограничено. Искахме да споделим възгледите си по този въпрос днес и да уверим общността на Знахарите, че в момента нямаме никакви намерения да правим промени в Spirit Barrage (Phantasms) или по вече съществуващите му взаимодействия с предмети като Mask of Jeram, Ring of Empatiness или The Barber.

Докато това е в разрез с философията ни за промени, които сме правили в миналото по отношение на тази комбинация от умения и руни, ние разгледахме ситуацията обективно и си зададохме следните въпрос:

Забавно ли е?
Балансирано ли е?

В крайна сметка решихме, че отговорът и на двата въпроса е "да", и има много по-голям риск, ако коригираме баланса на това умение или другите неща, отколкото да позволим на общността да продължи да се радва на тази забавна и уникална комбинация. Разбира се, ще продължим да наблюдаваме нейното представяне и сме готови да направим всякакви промени, ако се появи нещо крайно. Междувременно, моля, продължавайте с експериментите около Spirit Barrage!

- Екипът разработчици на Diablo


Източник: Battle.net

Потребителски аватар
MVP
thepeanut
Мнения: 415
Контакти:

Re: Без промени по Spirit Barrage и LoN

Мнение#2 » 05 юни 2017, 18:46

Много як геймплей.... това е по зле от Куличките на Ловеца от сезон 1 - там поне беше голямо тичане да не умреш - тука влизаш с нек'ви си 3-4 милярда тъфнес...

Потребителски аватар
Модератор
Dimcho
Мнения: 2242
Контакти:

Re: Без промени по Spirit Barrage и LoN

Мнение#3 » 06 юни 2017, 09:16

Е, поне няма лаг както при Firebats, където при големи купчини изчезват иконите, картата и гледаш картинки през няколко секунди ;)

Върни се в “Новини”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 гост