Публикувано от Blizzard:Привет.
Получихме доклади за забиване от играчи и се опитваме да изгладим нещата. До тук стеснихме кръга до:Ако сте се сблъскали с проблема от горе, елате на помощ! Оставете като отговор на темата (долу) dxdiag-информация (в таг за код -
- Когато има 64-bit клиент и DirectX 11
- Когато играта върви на цял екран (Fullscreen mode)
- При превключване на от Diablo III на друга програма (и обратно)
- При машина с Windows 7 (64-bit) и графична карта от NVIDIA
Код: Избери всички
). Благодарим за помощта и търпението, докато работим по решаването на проблемите![/blizz] Източник: [url=https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20752500230]Battle.net[/url]
Пач 2.3.4 - Доклади за забиване (PC)
Пач 2.3.4 - Доклади за забиване (PC)
Re: Пач 2.3.4 - Доклади за забиване (PC)
Абе тия ебават ли се? Кво търпение? За какво е тоя PTR, да си чешем .....!?
-
- Форумен приятел
- Клас: Ловец на демони
- Помощник: Тамплиер
- Контакти:
Нямам думи. Обсолютно всеки сезон имат някакви проблеми...........
С PTR напоследък само отбиват номер. С GR 70 соло например, се правеше топ 100 при варварите … понеже няма кой да тества.
При мене на какъв клиент играя не е проблем. Играта е лагава.
Обикновено играя на ~30ms и нямам проблем.
След patch-a почнах да играя на 60+ms, което само по себе си не би трябвало да е проблем, но от време на време играта spike-ва и много damage ми влиза на веднъж и ме убива.
Примерно ми излиза локва с киселина под мене, vault-вам с DH-то и накрая на vault-a ми влиза невъобразим damageм, все едно съм седял десетина секунди в локвата...
А същевременно Overwatch-a си бачка перфектно и на 33ms и на 133ms, според зависи дали играя на US или на EU...
Рядко тъпа работа...
Обикновено играя на ~30ms и нямам проблем.
След patch-a почнах да играя на 60+ms, което само по себе си не би трябвало да е проблем, но от време на време играта spike-ва и много damage ми влиза на веднъж и ме убива.
Примерно ми излиза локва с киселина под мене, vault-вам с DH-то и накрая на vault-a ми влиза невъобразим damageм, все едно съм седял десетина секунди в локвата...
А същевременно Overwatch-a си бачка перфектно и на 33ms и на 133ms, според зависи дали играя на US или на EU...
Рядко тъпа работа...
На мене в началото на х64 кадрите падаха от 60(вертикална синхронизация) на под 10-15 на моменти. Ама от както пуснах х32 клиента нямам проблем и групата с която играя (имам приятел с GF1080 кадрите му падаха на 8 ) след минаването на х32 се оправиха. Дори проблема с дропването който го имах миналия сезон го няма вече да чукна на дърво.