Източник: Battle.netПубликувано от Blizzard:В допълнения към всички кръпки по PTR, има още няколко, които не успяха да влязат към тази партида, но ще са налични в бъдеща:
Gavel of Judgement
Добавя +150-200% щета за Hammer of the Ancients
Fury of the Vanished Peak
Добавя +150-200% щета към Seismic Slam
Целта е да се добави сила към Immortal King 6 части с Hammer of the Ancients или Seismic Slam без да се засяга силата на хибридни билдове като 6IK +4R, помагайки за разнообразие при ефективните с тези атаки, изразходващи ресурс.
Пач 2.4 - HotA и SS бъфове
Пач 2.4 - HotA и SS бъфове
Re: Пач 2.4 - HotA и SS бъфове
Едва ли някой ще слага двата чука (Gavel и Fury of the Vanished Peak) в куба вече, след такъв здрав бъф, така че 6IK + 4R мисля ,че няма да е особено вървежен
То хубаво бъфят тези оръжия и ще видим с промените по Raekor колко ще са конкурентни, но определено не ми се играе с последния (втръсна ми преден сезон)
Raekor наистина става супер интересен със сегашните промени, защото няма да е само блъскане с Charge-а както преди, а ще се включат и Spender-и.
Скок-подскок е...приемлив, но предполагам, че ще омръзне бързо, защото както гледам, ще се играе предимно на Physical. Cold и Fire по-трудно ще се включат, защото Boulder Toss-a е Physical.
IK - както каза, този филм сме го гледали и миналия сезон Остана WotW, него си го знаем също
Скок-подскок е...приемлив, но предполагам, че ще омръзне бързо, защото както гледам, ще се играе предимно на Physical. Cold и Fire по-трудно ще се включат, защото Boulder Toss-a е Physical.
IK - както каза, този филм сме го гледали и миналия сезон Остана WotW, него си го знаем също